Відкритий лист громадській організації «Громадське ТБ. Кременчук»

нет комментариев
maxresdefault

Шановні журналісти ГО «Громадське ТБ. Кременчук»!

Напередодні другого туру виборів міського голови Кременчука надзвичайно важливо дати змогу кременчужанам зробити усвідомлений вибір.

Публічні дебати – це єдиний цивілізований спосіб з’ясування стосунків між політиками. Тому я викликав Калашника на дебати і запропонував їх провести 13 листопада о 16:00 годині на площі Незалежності.

Я підготував свій план розвитку міста і представив його кременчужанам. Готовий розповісти про моє бачення майбутнього Кременчука та принципів роботи на посаді міського голови.

Вважаю проведення публічних дебатів між кандидатами на посаду міського голови на центральній площі міста найбільш демократичним способом залучення громади Кременчука до свідомого прийняття рішень.

Вдячний вам за підтримку моєї ідеї проведення дебатів і пропоную «Громадське ТБ. Кременчук» організувати пряму трансляцію цього заходу безпосередньо із площі Незалежності. Це дасть змогу забезпечити об’єктивне та неупереджене висвітлення в засобах масової інформації публічних дебатів між мною та моїм опонентом.

З повагою, кандидат на посаду міського голови Кременчука Віталій Малецький.

Если вы нашли ошибку в тексте, выделите ее и нажмите Shift + Enter или нажмите здесь что бы сообщить нам.

Оставте комментарий

Так же по теме

Супрун озвучила офіційну позицію щодо посади головлікаря пологового будинку у Кременчуці

Міністерство охорони здоров’я виступило з офіційною позицією з